Editorial convidat. L'RTS, espai de cura professional

Rosa M.
Carrasco Coria
Inicials: 
R. M.
Resum

Vull començar aquest editorial agraint al nou equip de redacció de l’RTS la seva generositat i el seu compromís envers la professió per haver assumit el repte de liderar aquesta publicació emblemàtica i significativa per a tantes generacions de treballadores socials.

Els projectes com l’RTS tenen història, tenen present i tenen futur perquè algú hi creu, perquè algú se’ls estima i n’entén la importància, perquè els cuida i els fa créixer. Aquest algú són les companyes dels successius equips de redacció, també les membres de les juntes del Col·legi, però no soles sinó amb l’ajuda de tots i totes nosaltres, professionals, acadèmiques, estudiants, investigadores, lectores.

L’RTS necessita la nostra implicació però, és possible que nosaltres també la necessitem? Podríem dir que l’RTS té cura de les professionals? Seguint aquesta idea, des d’aquest editorial em reafirmo en la convicció que els espais de recerca, de reflexió i de compartir coneixement ofereixen una forma de benestar per a les professionals del treball social i de les relacions d’ajuda en general.

(...)

PDF icon Download article (59.54 KB)
Per a citar: Carrasco Coria, R. M. (2022). Editorial convidat. L'RTS, espai de cura professional . Revista de Treball Social, 223, 9-10.