Ressenya de "Violència masclista: Una guia per a intervindre-hi", d'Encarna Canet Benavent

Glòria Maria
Caravantes López de Lerma
Inicials: 
Glòria Maria
Resum

L’autora de Violència masclista: Una guia per a intervindre-hi, Encarna Canet Benavent, és treballadora social i professora contractada doctora del Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Facultat de Ciències Socials (Universitat de València).

La seua experiència laboral ha transcorregut en diversos camps de la intervenció social, des d’institucions penitenciàries a l’educació primària, passant per les persones majors, els serveis socials municipals, la igualtat entre dones i homes i, sobretot, la violència masclista. Actualment és professora a la Universitat de València, on imparteix diverses assignatures en el grau en Treball social i en el Màster en Prevenció i Intervenció amb Adolescents en Risc i Violència Filioparental. A més a més, com a investigadora forma part del Grup d’Estudis Socials Intervenció i Innovació (GESINN) i de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL) de la Universitat de València.

PDF icon Download article (69.09 KB)
Per a citar: Caravantes López de Lerma , Glòria Maria (2023). Ressenya de "Violència masclista: Una guia per a intervindre-hi", d'Encarna Canet Benavent. Revista de Treball Social, 224, 113-115. doi:https://doi.org/10.32061/RTS2022.224.07.
RTS - 224
224