Ressenya de "Intervención social en dependencia: cuestiones interdisciplinares de interés", de Manuel Gandoy-Crego y Rubén González-Rodríguez (Coords.)

Breogán
Riobóo-Lois
Inicials: 
B.
Resum

Aquesta obra gira al voltant de les persones en situació de dependència a l’Estat espanyol, a partir de la creació del Sistema per a l’Autonomia i Atenció a la Dependència (SAAD). Es tracta d’un llibre interdisciplinari, carregat de diversitat i pluralitat, coordinat per Manuel Gandoy-Crego, doctor en Psicologia, professor de la Universitat de Santiago de Compostel·la i coordinador del Grup de Recerca en Dependència, Gerontologia i Geriatria, juntament amb Rubén Gónzalez-Rodríguez, treballador social i doctor per la Universitat de Santiago de Compostel·la, professor de la Universitat de Vigo i membre del Grup de Recerca GIES-10 d’aquesta mateixa universitat.

PDF icon Download article (70.19 KB)
Per a citar: Riobóo-Lois, B. (2021). Ressenya de "Intervención social en dependencia: cuestiones interdisciplinares de interés", de Manuel Gandoy-Crego y Rubén González-Rodríguez (Coords.). Revista de Treball Social, 221, 155-157. doi:https://doi.org/10.32061/RTS2021.221.09.