Editorial convidat

Conchita
Peña Gallardo
Inicials: 
C.
Resum

Com a degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya és un enorme plaer poder participar en aquest monogràfic especial de l’RTS que s’emmarca en la commemoració del quarantè aniversari de l’existència del Col·legi, tot i que la revista té força més anys.

És una edició especial perquè es tracta d’un monogràfic on trobareu un recull d’articles emblemàtics i significatius de la història d’aquesta publicació, seleccionats per les diferents directores de la revista. A través d’aquests podem veure passar la pel·lícula del treball social, la seva evolució i la seva imbricació amb els canvis socials que s’han anat produint i que han canviat la manera de treballar i de fer de les treballadores i dels treballadors socials.

I, finalment, especial perquè inclou l’entrevista amb el conseller de Drets Socials, l’Hble. Sr. i amic Carles Campuzano. Sempre és un honor que els màxims responsables de la política catalana en qüestions de benestar i drets socials es posin a la nostra disposició per parlar de la situació actual i de les polítiques per fer-hi front. Vam poder comprovar que el conseller és molt conscient dels temes que ens preocupen i que ell i el seu equip estan disposats a abordar-los.

(...)

PDF icon Download article (56.17 KB)
Per a citar: Peña Gallardo, C. (2023). Editorial convidat. Revista de Treball Social, 225, 9-10.