Editorial

Resum

En aquest número us fem a mans el fruit del nostre primer treball al capdavant de la Revista de Treball Social (RTS). L’equip de persones que hem assumit la responsabilitat de dirigir l’RTS els propers quatre anys està integrat per col·legiades i col·legiats procedents tant de l’àmbit professional com de l’acadèmic, amb una representació territorial que visualitza el compromís d’acostament real de l’RTS a tot el territori català.

El nostre projecte editorial es compromet amb la transferència i difusió universal del coneixement i de la praxi del treball social en relació amb el benestar social, els drets socials, les polítiques públiques, el sistema de protecció social i les entitats i organitzacions de benestar.

Aquest equip reconeix la tasca desenvolupada pels equips anteriors, que han contribuït al fet que l’RTS sigui una revista actual, accessible, adaptada a les noves formes de comunicació i gestió del coneixement, que fomenta una anàlisi crítica de la realitat social, i que visualitza les experiències professionals a partir de la pràctica i de la recerca.

(...)

PDF icon Download article (61.76 KB)
Per a citar: (2022). Editorial. Revista de Treball Social, 223, 5-6.